omA KOPPA

omA KOPPA

KASTANJATEksoottista.Keräsin kilon kotiinviemisiä.


Mitä sä ajattelit tehdä noista, kysyi mieheni.Jotain todella eksoottista, 
vastasin ;)42Kastanja joka vuodelle.Teinkin vielä toisen ;)Ja kolmannen ''';)Ja NYT lop...ut decoiksi.Älä sano mittää ;)


5 kommenttia:

 1. Mainiota, justiin kun kommentoin edelliseen niin tulikin taas jo uusi kaunis postaus! En kerinnyt edes pois täältä onneksi! :)
  Ihanat kuvat, kastanjat ovat kauniita. Hevoskastanjat ovat tammien lisäksi lempparipuuni. Tulin äsken talleilta ( neitiä kyytsimästä) ja keräsin taas taskullisen tammenterhoja, kuinkahan monta niitä mahtaa olla? En jaksa laskea, luultavasti lentelisin täällä pyrstölleni jos summaksi tulisi 42!
  En kyllä taida tehdä niistä mitään, ajattelin laittaa jemmaan ja järjestää pihan kurre-oraville jouluna mahtavan jouluaterian, tammenterhoja vadissa auringonkukan ja maapähkinöiden kera, kuorrutettuna lumikiteillä !
  Mukavaa lauantaita teille sinne ja kiva on ollut pitkin viikkoa käydä katsomassa postauksiasi. Sori etten ole kommentoinut, olen sen suhteen nykyään ihan tyhjäpää, saamaton siis. Kiitos silti nautinnoista!

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä.
  Minähän sanoin, että älä sano mittää :D

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!
  Minäkin keräsin Johannan lailla tänään juuri äsken tammenterhoja tullessani kaupasta kotiin.:) Mahtoi ne ihmetellä, että mitä toi muija tuolla puun alla kyykkii.:D

  t.Paula

  VastaaPoista
 4. ..kerta kiellon päälle.
  Mitähän ajattelin, kun keräsin myös hortensian näköisestä pensaasta kukkia? Olkoon sen nimi vaikka syyshortensia pensas. Muina päivinä on viesti kulkenut - ei niitä saa kerätä, ne on istutettu kaikille nähtäväksi - tänään juhlapäivän kunniaksi oli sitten ne kerättävä!;)

  t.Paula

  VastaaPoista
 5. Metsästäjä-keräilijävietti
  punkee syksyllä pintaan monilla.
  Odottelen mielenkiinnolla, mitä saatte tammenterhoista aikaan ;)

  VastaaPoista