omA KOPPA

omA KOPPA

Virkattu VuittonCostume, maaliskuu 2013.Louis Vuitton tarjoaa 
mustavalkoisia
shakkiruutuja - paljettikankaassa.En osaa käyttää pelkkää mustavalkoista......tai paljetteja.

Ruudut menee.Ja kotelomekko.

Tästä tuli ihan sopiva...kuva: J.Sarjanen...kolme ruutua lyhyempänä 
kuin alkuperäinen Vuitton ;)
31 kommenttia:

 1. Kauniimpi kuin alkuperäinen :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti samaa mieltä kuin Olive!
  Ja kun alle pistää valkeat vaatteet, look muuttuu hieman...

  Kaunista työtä, ei muuta voi sanoa. :)

  VastaaPoista
 3. Upea! <3
  Vastahan sinä virkkasit miehellesi takin ja nyt jo tämäkin on valmis. Etkö nuku ollenkaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut valmiina jo kauan...pääsiäisjutut kiilasivat vain väliin ;)

   Poista
 4. Great work!
  And great idea to make a dress this way!

  VastaaPoista
 5. Upea! Kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 6. Moi, tyylikäs mekko. Mustavalkoinen onkin aika raju noinkin isona kokonaisuutena, muut värit pehmentävät:)
  ps.edellinen kommentti häipyi:))

  VastaaPoista
 7. Szachownica. Jestes inspirująca bardzo. Pozdrawiam z Gdańska

  VastaaPoista
 8. Hieno!!

  "Valmiina jo kauan.." juupajuu. Maaliskuun lehti. ;D Olet käsittämättömän nopea, taitava ja aina yhtä inspiroiva.

  Mulla on jo mahtioksat olohuoneen nurkassa kehittämässä vihreitä lehtiä - kannoin mukanani sisälle naapurin karsiessa hieman pihapuitaan. (vrt. parvekejuttusi taannoin)

  Ponchojesi inspiroimana koostin iätpäivät sitten virkkaamistani ruusukeneliöistä - joista joskus suunnittelin takkia - piiitkän ponchon ja vielä kudoin idean saatuani kaulaliinan mukaan. Tykkään. Ja odotan hieman lämpimämpiä säitä.

  Sitten innostuin kokeilemaan sinun neliömalliasi, sitä kukkaa - kun ensin olin kahlannut 200 ruutua -teoksen minäkin läpi ja lopulta kuitenkin mieltynyt eniten juuri tähän sinun sovellukseesi! :D Näistä 7 veljestä -langan neliöistäni virkkasin ja kokosin jo toisen poncon tänä keväänä, tein pienet, levenevät hihasetkit - ja tätä luomusta olen jo pitänyt sisällä monena iltana. Vähänkö tykkään? - Paljon.

  Ruuduista koottuja tossuja yritin myös, mutta logiikka ei vielä auennut. Pohjaan pitäisi tehdä kaksi pienempää neliötä...? Löysin Dropsin sivuilta tossumallin, taidan siis kokeilla sitä. Pieni syrjähyppy tossuilla sallitaan.

  En voi olla ihailematta sun loputtoman positiivista elämänasennetta ja -iloasi. <3 Tulen aina hyvälle tuulelle jutuistasi. Aina.

  M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - juuri tällaisia tarinoita haluankin kuulla ja juuri siksi jaankin juttujani. Rohkeasti vaan kokeilemaan ja yhdistelemään - mitä enemmän on itse joutunut pähkäilemään ruutujen, raitojen, kukkien ja koukkujen kanssa, sen rakkaampi työ siitä tulee. Ja aina voi pistää alkuperäistä paremmaksi ;)

   Poista
 9. Oi että, miten saitkin noin täydellisesti istuvan? Aivan upea. Sain pari kuukautta sitten ekan virkatun mekkoni valmiiksi, ja nyt tekis mieli aloittaa jo uutta isoa työtä. Vaikka eipä sellaiset sinulle vaikuta isotöisiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monta virkkausta menossa samaan aikaan, pienempiä ja isompia. Pienistä puroista syntyy...jotenkin ne vaan aina valmistuvat. Työn määrää en virkatessa ajattele - se taitaakin olla ainoa työ, jossa niin käy!? Ainakaan hiki ei näy pahasti lopputuloksessa ;)?!

   Poista
 10. Apua, kuinka ihana. Minulle on suorastaan käsittämätöntä, että sinulle "syntyy" näitä juttuja ja tuotoksia näin paljon. Miten ihmeessä vuorokauden tunnit riittävät. Ehkä itse tyydyn tuohon tauluneliövinkkiin. Täällä rempan jäljiltä sisustusta uusiksi laitan ja alesta ostin ison pinon mustia kehyksiä. Joten nyt virkkaamaan neliöitä niiden sisään. Taidain sekaan ripottaa kuitenkin muutaman ratkiriemukkaan värisen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin ison pinon mustia kehyksiä...joihin virkkaukset eivät mahtuneetkaan sisälle!?
   Täytyy varmaan seuraavan kerran mennä patalapun kanssa kehyskauppaan ;)

   Poista
 11. Ooooh kuinka upea!!

  Kuinka muuten yhdistät ruudut toisiinsa? Tein juuri valmiiksi tilkkupeiton ja palojen yhdistelyssä kesti tolkuttoman kauan. Niin että ei sulta liikenis neuvoa virkkausnoviisille?

  -LQ

  VastaaPoista
 12. Ooooh kuinka upea!!

  Kuinka muuten yhdistät ruudut toisiinsa? Tein juuri valmiiksi tilkkupeiton ja palojen yhdistelyssä kesti tolkuttoman kauan. Niin että ei sulta liikenis neuvoa virkkausnoviisille?

  -LQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelin käsin, vain toisen silmukan reunasta, päältä päin, jotta voin vahtia ompelujälkeä ;)

   Poista
 13. todella upea tahtoisin tuon :)

  VastaaPoista
 14. On sitten niin hieno, että haluaisin kokeilla itsekin tehdä :)
  Saanko udella mitä lankaa käytit? Tai ainakin paksuutta ja koukun kokoa?

  VastaaPoista
 15. beautiful work and good idea to change some the color of some granny square in grey

  VastaaPoista
 16. Aivan upea, kuten kaikki muutkin työsi ! En ymmärrä, miten taiot noita ihanuuksia ! Ja aina ovat niin istuvia ja kauniita! Osaisinpa itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkattu istuu, siis venyy aina omiin mittoihin, kun vaan tarpeeksi jaksaa...kostuttaa ;)

   Poista
 17. Ihana ! Osaisitko neuvoa noiden hihojen virkkauksessa kun näyttää ainakin kuvissa siltä, että olet käyttänyt myös pienempiä paloja kiinnittäessä hihoja miehustaan. Teen kaverille mekkoa ja apu olisi todella tarpeen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihan ympärysmitta ja pienempien palojen tarve on hauiksen ympärysmitasta kiinni ;) Täällä on toinen ruutuhiha, josta voi olla apua: http://omakoppa.blogspot.fi/2014/01/tyotakki-tyhja.html

   Poista
 18. Ihana mekko, ilmeisesti sama kuin kirjasi sivulla 151? Onko tämän neliön ohje piirrettynä jossain? Kotona olis seiskaveikkaa sen verran, että alkuun pääsis, jos vaan osais ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla kirjoittamatta samaa virkkuukoodia moneen kertaan kirjaan. Sivuilla 104, 105 ja 106 on täyteen virkatun neliön kuvaohjeet.

   Poista