omA KOPPA

omA KOPPA

Skål - KOPPAmaljat

Vaahtopäät.Skål!Skål!Onko pää nyt puoliksi täynnä?Kumman pää on puoliksi tyhjä?Nyt kaikki näkyy kahtena?Vai neljänä?Ammennetaanko toiset?!

~

OmAn kopan ETYMOLOGIA:


12 kommenttia:

 1. Wau taas! Aivan upeita kääpalloja! Ethän tekisi kuvasarjaa miten tälläisen saa tehtyä, pliis...t:uula

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen näiden ohjeiden kyselemistä...jos näätte/kuulette hyvän bändin/laulun, käyttekö keikan jälkeen kysymässä, olisko antaa nuotteja/sanoja!?

  Mä yritän vaan vähän viihdyttää älyvapailla ideoillani. Enempään en nyt taivu. Sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea virkata kallot! Mie ihailen siun käsityötaitoja ja kykyä luoda uutta! Ja sehän se on käsityön ydin - luoda uutta, täysin omalaatuista, täysin erilaista. Mahtavaa! Tekemällä oppii. ;)

   Poista
  2. Kaverin kallostahan ne juomamaljat tehtiin.... ;)

   Poista
  3. Sori kun tuli sohaistua kusiaispesää, ajattelin vain kun joskus sulla on ollut piirrosohjetta yms... Eipä kysellä enää ei. Ihania ideoita sinulla joka tapauksessa on =) -t-

   Poista
  4. Kyllä mä ainakin rokkikeikoilla kyselen tutuilta bändeiltä nuotteja, isommilta kihoilta kun ei niitä pysty edes kyselemään vaikka olis valmis siihenkin. Ja levy-yhtiöt yleensä julkaseekin ne sanat johonkin nettiin ja jos ei muuten ni pistää nuotit ja sanat myyntiin ja silleen ne saa itelleen....

   Mä ainakin käsityöihmisenä ihan mielellään annan ohjeita tai kerron edes jotenkin suuntaa antavasti miten jonkun homman voi tehdä.

   Ja ihmettelen tätä asennetta, kun oot aiemminkin julkaissut ohjeita täällä (jos et varsinaisia kirjotettuja ohjeita niin ainakin kuvia omista luonnoksista), niin miten nyt on noussu pissi päähän niin että vedetään herneet nenään siitä että joku ihailee sun tekeeitä niin paljon että haluis itelleen ohjetta. Mut no tolla asenteella mä ainakin häivyn lukijoiden joukosta.

   Poista
  5. Ihmeellisesti nää sun älyvapaat ideat löytyvät myös aika monesta askartelu lehdestä, muiden blogeista ja nää sun kaverin "keksimät" pääkallot ihmeellisesti myös löytyvät italialaisesta askartelu/virkkaus sivuilta. Hienoja työt ovat mutta ei niistä voi kunniaa ottaa jos toinen on jo sen toteuttanut! :D

   Poista
  6. Miisa tajusi, ettei tuopeissa ole olutta ;D

   Poista
  7. Anonyymille terveisiä, en väitäkään, että olen keksinyt villasukkaa, pääkalloa tai koppaa - näytän, miten virkkaan sen omAlla tavallani - näytä sä mulle koppamalja, jossa vaahto tulee yli laidan!? Skål!

   Poista
 3. ja haloo! jos on noin lähikuva laitettu niin kyllä siittä käsityöihminen ohjeen jo näkee. Ja jos ei vielä ole nii "käsityöihminen" niin kurssille , tai kirjastoon hakemaan virkkauskirja. Siitä se lähtee...

  VastaaPoista