omA KOPPA

omA KOPPA

köysimatto
Ompelin mökin rappusilla,
siskon kanssa jutellessa...

...siskonpojan vanhasta,
 pihaleikeissä rähjääntyneestä köydestä...

...kissalle raapimismaton.Kelpasi.


Tykkäsi.
Kehräsi.
4 kommenttia:

 1. Oi kun tuli sopiva. Mummuni teki aikoinaan letitetystä matonkuteesta samalla tekniikalla mattoja milloin minnekin:)Pitäisikin tehä semmoinen,kun koruhommiltaan ennättäisi.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Ja hieno on pörrö kissulilla.
  Kuule, ootko koskaan tehnyt kissan karvoista huovutusta?
  Olen kerännyt talteen iiiison kasan meidän Leo-koiran karvoja harjausten jälkeen ja pakkomielle on, että haluan sen karvoista talveksi pohjalliset kumppareihini. Siis on sillä pitkää pehmeetä karvaa, pehmeempää kuin lampaalla, kun se on shetlannin lammaskoirakin. Ja pitkän karvan alla sitten sitä tosi pehmeetä paksua alusturkkia.
  En ole ennen tehnyt, yhdestä edellisestä koirasta uhkasin kyllä pari kertaa tehdä kinttaat, kun se pentuna jyrsi kaiken. Jopa maxipiiitkän naulakossa roikkuneen villakangastakkini helman se oli yhtenä päivänä stanssannut pitsikuvioiseksi. No en tehnyt sentään tietenkään siitä niitä kinttaita :)
  Ohjeita pliis jos on. Puhdasta ja hyvän hajuista se sen turkki on kun se ei silleen piehtaroi papanoissa niin kuin lampaat, mutta siis pitääkö sille tehdä ensin jotain hyrskytystä ennen kuin huovutan ja leikkaan saappaan kokoiseksi huopalaatan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt Robertin kanssa 'yhteistyötä', vaan en koskaan märkähuovuttanut katin villaa.
   Kun laitat hakukohtaan 'kissa',
   näät kaikki KISSARTEFAKTIni :)

   Poista
 3. Hieno matto! Erityisesti kun on kerran kissalle kelvannut.. meillä ei oikein oo ollu yhtä positiivinen vastaanotto itsetehtyjen juttujen (mm. huovutetun kissanpesän ja raapimispuun) kanssa. ;)

  VastaaPoista