omA KOPPA

omA KOPPA

LUSIKKALISKOT

omAtekemä korulauta

 


Hietsun kirpputorilla.omA SIIRA-koruHei kaveri, 
sä et ole lusikkalisko!?16 kommenttia:

 1. Mitä mitä mitä! Oot pannut perintölusikat uusiokäyttöön. Aivan ihania noi ruusulusikan ruusupäistä tehdyt! Kaikki hopeata? Mullakin on noita vaikka kuinka eikä lusikkakäyttöön tarvita.

  VastaaPoista
 2. Oikeasti, ensimmäiset korvakorut tein mökin rappusten alta löytyneistä ruusupäisistä lusikoista. Olin varmaan lapsena itse ne sinne tiputtanut portaiden kolosta mummolassa ollessani. Ne olivat patinoituneet niin pahasti, ettei niitä voinut enää edes sokerikkoon laittaa.

  Ainoat oikeat perintölusikkani roikkuvat keittiön haarukkakattokruunussa. Ne ovat niin isot, etteivät mahdu kunnolla suuhun:D

  Olen aika reippaasti uusiokäyttänyt perintökamaa, siis muutakin kuin lusikoita. Pellavaliinoista olen ommellut vaatteita ja aterimista tehnyt korujaja...
  Käyttöönhän ne on tarkoitettu, eikä kaappiin homehtumaan. Olen muokannut kaikkea vain hiukaan itselleni ja aikaan sopivaksi :)

  VastaaPoista
 3. Noi ruusupäiset lusikat löysin Hietsun torilta. Mun piti laittaa torikuva tänne. Minäpäs etsin sen kuvan ja lisään juttuun mausteeksi - kiitos Pirkko!

  VastaaPoista
 4. Niissä torikuvissa oli muita ihmisiä.
  Tuon yhden rohkenin laittaa, koska siitä ei tunnista muuta toriväkeä, toivottavasti.

  VastaaPoista
 5. Ja vielä piti sanomani:
  TEE IHMEESSÄ OMISTA LUSIKOISTA KORUJA :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Virpi. Kaivoin jo niitä ruusupäitä esiin. Mull on pari kauniisti patinoitunutta ja ylimääräisiä helminauhasta purettuja viljeltyjä helmiä. Niistä sais varmaan sun designilla korvikset? Katsoin kuvaa uudestaan, ei mun työkaluilla ja taidoilla tuollaisia tehdä!

  VastaaPoista
 7. Mun missio, jos niin voisi sanoa, on motivoida ihmisiä tekemään itse ja saamaan onnistumisen kautta hyvää mieltä ja TUNTUMAA elämään.
  Siksi jaan täälläkin kaikenlaisia kuvia omista kättentöistä ja vähän muustakin, inspiraatioksi muille.
  Sä olet jo innostunut. Suunnitelma ja materiaalit ovat valmiina. Työhän on jo yli puolivälin, älä nyt luovuta. Katkaise ja taivuta lusikka Uri Gellerin uhmakkuudella :D

  Melkein mitä vain voi ostaa valmiina, vaan se ei pitemmän päälle tyydytä. Omin käsin väännetyistä perintökahvilusikoista on pitkä ilo. Hop hommiin!

  VastaaPoista
 8. Ihana idea! Linkitin tämän blogin muuten omalle sivulleni. Jos haittaa, pistä ihmeessä viestiä niin poistan linkin. :)

  VastaaPoista
 9. Hups, sun kommentti on mennyt multa ihan ohi!?

  Olen vain mielissäni,
  jos linkitätte koppaani :)

  VastaaPoista
 10. Meinasin jo kysyä, että oletkos sinäkin katsellut sukujuhlissa käytössä olevia aterimia sillä silmällä kunnes näin Hietsun kirpparikuvasi. Ilmankos minä aamu-unisena en enää mistään mitään löydä ... Sukujuhlissa emätä varmaan laskee lusikkansa joka kerran minun käyntini jälkeen kun näkee minun silmät kierossa tuijottavan hupnoottisesti lusikoiden kauniita kaaria. Sen verran ovat lukutaitoisia, että ovat lukeneet näitä korublogeja, joissa lusikat ovat menneet uusiokäyttöön... ;)

  VastaaPoista
 11. Mun omat perintölusikat ovat keittiön kattokruunussa :D

  Yhdet korvikset olen tehnyt mummon vanhoista kahvilusikoista, tai kahdet,
  siis pesästä toiset ja varresta toiset
  riipukset ;)

  VastaaPoista
 12. Milläs nuo reijät noihin lusikoihin teit? Ihan porailemalla vaan? Mullakin olis noita lusikoita ja voisin vaikka niistä jotain kehitellä...

  VastaaPoista
 13. Maija, yhdessäkään lusikassa ei ole reikää...?!

  Varsi on katkaistu, hiottu ja taivutettu O:ksi :)

  VastaaPoista
 14. OOt kyllä taitava.Sun ohjeet on tosi selkeitä,kiitos paljon !!

  VastaaPoista
 15. 'olen rakastunut....blogiisi!
  Ja minusta on tullut kyttääjä!!Kyttään päivittäin onko jotain uutta tekstiä/kuvaa blogiisi ilmaantunut :D
  SUURI KIITOS ihanista ja hassunhauskoistakin kuvista ja teksteistä ja selkeäastä ulosannista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS :)

   Jos olet FB:ssä, tykkää vmsomakoppa-sivuista!? Laitan sinne aina blogilinkin, jos teen tänne jotain. Nyt postauksia tulee harvemmin, kun on kirja työn alla...

   Poista