omA KOPPA

omA KOPPA

KRUUNATTU ARKIMr Mäntysuopa
Sinipiika
Tiskiprinsessa
Fayry tail ;)


Miss Mikrokuitu ja Teräsvilla

Nimetön ;)


lumikukkatykki


King Robert
 THE Arki-kruunu*


6 kommenttia:

 1. Noin yleisenä kommenttina tästä sinun blogista totean, että koen tämän inspiroivan itseäni. Ikäänkuin aivot lähtisivät välillä kiertämään toiseen suuntaan. Virkistävää.

  VastaaPoista
 2. Luin jostain, että sienestys on parasta aivojumppaa. Siinä joutuu liikkumaan vaihtelevassa maastossa, tekemään jatkuvasti havaintoja MONIAISTILLISESTI ja lisäksi tavoitteena on saada koppaan syötäväksi kelpaavia lakkeja. Lisäksi puuha on rentouttavaa. Ja tulee ulkoiltua samalla.(Tiedän, että Esko on myös Sienimestari.)

  Yritän saada omiin töihini useita ulottuvuuksia, rautalangan- ja sanojen vääntöä ainakin, mitkä saavat ajatukset kiertämään? toiseen suuntaan. Tuosta ruuvikruunusta tulikin mieleen, että parvekkeen ovenkahva pitäisi korjata :D

  VastaaPoista
 3. Kummallisesti nämä vanhojen postausten kuvat vinksottavat - ainakin nyt toisella selainohjelmalla katsoessa!? Murrrr...

  VastaaPoista
 4. Ei vinksota, ihan hyvin näkyy :)
  Tuollasen kruunun haluun tehdä.

  Nämä on muuten hyvin samanlaisia, kun nyt oli kädentaitomessuilla messukeskuksessa yhdellä myyjällä myynnissä (http://web.finnexpo.fi/Sites1/Vihreaviikonloppu2011/Kadentaito/Sivut/default.aspx)

  Sulta tulee niin paljon ideoita, että ei aika enää riitä kaikkien toteutukseen!:D Tai sitten pitää pyytää ystävän tyttö kädentaitopäivää viettämään ja tehdään yhdessä. Mikä vois kyllä olla kivaa!

  t.Paula

  VastaaPoista
 5. jestas tätä sun blogia seuratessa tulee mieleen vanha sanonta - muut tekee mitä ne osaa, sää teet mitä haluat :))) kiitos upeista ideoista ja ohjeista, tää blogi pistää aina ideariihen tuolla omassakin kopassa käyntiin ;)

  VastaaPoista
 6. Haha. Haluan saada näkyväistä aikaiseksi, koska siitä tulee hyvä mieli - tiskaamisesta ja virkkaamisesta.

  VastaaPoista