omA KOPPA

omA KOPPA

TILKKUTAKKI
Tilkkutöihin verryttelyä.

Nyt hommiin ;D 
Näytetäänkö näppituntuma näin ;)?


8 kommenttia:

 1. Upea idea ja upea toteutus! Ja tästä sain ajatuksen miten voin käyttää säästämäni sukanvarret, joista terät ovat kuluneet rikki: aukileikattuina neliöinä kotinuttuun. Kiitos muutoinkin innostavasta blogistasi!

  VastaaPoista
 2. Autsss miten ihana takki!
  Tuo malli on yliveto ja oot sen saumurilla vedellyt villakangaspaloista? Upea!

  VastaaPoista
 3. Sun kätes on hieno -se on taidetta. Kiitos sinulle kaikista inspiraatio pläjäytyksistä, mitä olet tänne laittanut ;-)
  Olen näiden kuvien innoittamana uskaltanut kokeilla siksak- virkkausta Puro langoilla ja onnistuin hienosti koska juuri se lankatyyppi sopii niin erinomaisesti virkkaukseen, sekä isoäidin neliöitä virkkailen myös kun olet niistä saanut tehtyä niin mukavia juttuja jotka kutittavat luovaa mieltä.
  Sinulla on hieno taito innostaa tekemään ja jopa tämän netin välityksellä se onnistuu. Kiitos siitä ja hyvää päivän jatkoa sinulle ja kaikille täällä.........ja nyt kohta virkkaamaan, sihen tulee himo niinkuin neulomiseenkin :-)

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletön blogi, upea presentaatio ja loistavia ideoita!!! kiitos :) Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS. Ihmettelin tässä itsekseni, miten täällä on jo marraskuulle 30 postausta, vaikka nythän on vasta 21. päivä :D

   Poista
 5. Juku tuo saumurihomma näyttää pätevältä. Yritin ommella nimittäin tuollaista tavallisella koneella ja sain vain vänkyrää.

  VastaaPoista