omA KOPPA

omA KOPPA

omAt VÄRIT

Kuvittelin itseni
istumassa kotikontujen kallioilla, 
lempimaisemassani 
järvenrannalla.Syntymäpäivänäni, 
lokakuussa.Kuvat: J.Sarjanen

Löytyvätkö sieltä minun 
omAt VÄRIT?

~

Ainakin huhtikuussa syntyneellä miehelläni
 'lempiväriteoria' 
pitää paikkaansa:

5 kommenttia:

 1. Minun kohdalla tuo teoria menee mettään pahasti. Olen miehesi lailla syntynet huhtikuussa eikä harmaan sinisessä maisemassa ole minulle mitään mieleistä, eikä siinä huhtikuun lumensulamisen rapaisuudessa... mutta syksyisen värikkäiden vaahteranlehtien värikyllästämän ja haavanlehtien punertaman maiseman värit olis enemmän mua :)

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Mä olen mooonta kertaa halunnut kommentoida sun postauksiin viimeaikoina (etenkin niihin sitruunoihin ;D ;D ;D ), mutta toi sanavahvistus on ihan mahdoton. Mä olen joko sokea, tyhmä taikka robotti, mutta mä en kertakaikkiaan saa niistä selvää. Ainakaan, kun usein olen blogeissa nykyään mobiilista. Olisiko mitenkään mahdollista, että koittaisit hetken ilman sanavahvistusta? Vai oletko ehkä jo koittanut ja tuleeko roskapostia järkky määrä? Mulla ei ole sanavahvistusta omassa blogissa, eikä tule roskapostia.

  Nimim. Paljon kommentoitavaa sinulle ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos palautteesta.

  Poistin sanavahvistuksen,
  en tiennyt että se on niin hankala - tai mulla ei ole ollut hankaluuksia sen kanssa!?

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Ihanaa, nyt voin kommentoida sun kujeiluja missä vaan ja milloin vaan :D
  Ehkä sä et oo robotti...sitähän siinä testataan ;) Vaikka toi sun tuotteliaisuus antaa kyllä viitteitä aivan päinvastaiseen suuntaan...

  VastaaPoista
 5. Hankala se on ollu minunkin mielestä ja joskus olen pyyhkinyt koko kommentin kun ei ole monen yrittämisen jälkeen saanut osumaan oikein :) mutta on sit jäänyt antamatta palautetta sen hankaluudesta :) Blogiasi tulee seurattua päivittäin ja useastikin on jotain ihanaa kommentoitavaa :)

  VastaaPoista