omA KOPPA

omA KOPPA

VASTAVÄREJÄ ja jälkikuvia - ruutuja kuitenkin kaikkialla!

Tilapäistä 'ruutunäköhäiriötäni' ei helpota akvaarioon tuijottelu, nään vaan sen raamit, ei television katselu, eikä tietenkään tämä koneella istuminen.
Kävin suihkussa, yleensä se rentouttaa, mutta tässä tapauksessa kaakelisaumojen seuraaminen vain pahensi oloani. Kylläpä tämä meidän urbaani ympäristö onkin ruudutettu valmiiksi joka paikasta!

Ajattelin mennä huomenna kirjakauppaan ale-ostoksille, mutta neliöitä
ja ruutujahan sielläkin vain on myytävänä. Mun kannattaa jättää himoamani kädentaitokirjat odottamaan tuonnemmaksi, sillä kiusaus livahtaa vaateliikkeisiin ja kangaskauppaan samalla reissulla on olemassa.

Pitäisköhän tehdä kävelylenkki meren rantaan ja tuijotella loppupäivä kissaa silmiin? Vaikka järjestystä rakastava ihminen olenkin,
nyt kaipaan hieman mutkia matkaan ;)

      Olin menossa kaupungille. Kävelin omissa ajatuksissani ja taas näin ruutuja, vastustamattomia ruutuja. Kokeilin sisäpihan porttia, se ei ollut auki.
Ympärillä ei näkynyt ketään. Kiipesin 12cm:n korkkareissa betonikiveykselle, siitä puoliksi aidan yli roikottaen itseäni sopivassa kuvausasennossa ja naps, sain sen mitä halusin. Metsästäjäkeräilijäviettini oli hetkeksi tyydytetty. Hyppäsin takaisin kadulle ja jatkoin matkaani seuraavaan metsästyspaikkaan, kirjakauppaan.Hyvä yritys peittää ruutuja.


Mitäs pidin pärekoppaa päässä, vai liekö syynä liika läppärillä istuminen,
mut mä nään ruutuja kaikkialla.


Mitäs pelataan?Hups, vain yhden kirjaimen heitto ;)

Ja lisää ruutuja vaan rakennetaan ';/Tästä puuttuu JAA-nappi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti