omA KOPPA

omA KOPPA

vaa'ALLAVaa'an valttikortit:
Vaaka on yhdistävä symboli, joka tuo ihmisiä yhteen, vertailee ilmiöitä
ja pyrkii puolueettomaan harkintaan. Hänen näköalansa ovat laajat ja hän yhdistää ristiriitaisia näkemyksiä yhteen, silottelee ja sovittaa. Vaaka on mestari sopeutumaan ja tekemään kompromisseja etsiessään rauhaa, sopusointua, kauneutta ja kauniita muotoja. Hän on idealisti, joka tähtää yksilöiden ja ryhmien vuorovaikutuksen lisäämiseen. Vaa'alla on halu antaa itsestään jotain arvokasta muillekin vaikkapa esiintymisen kautta.

Vaa'an heikkoudet:
Vaakamaisena ongelmana voidaan ehdottomasti pitää päättämättömyyttä kahden tai useamman vaihtoehdon välillä, mikä saattaa heijastua epäitsenäisyytenä ja pinnallisuutena.
Alttius ulkopuolisille vaikutteille ja äärimmäisten vaihtoehtojen kokeileminen saa lähiympäristön joskus hermoromahduksen partaalle. Liiallisten kompromissien kanssa taiteilu johdattaa Vaa'an joskus melkoiseen umpikujaan, josta ei enää kompromissilla selvitä.

Vaa'an ikuinen tavoite: 
kroppa ja koppa tasapainossa?
VMSomA-ystävänpäiväkoru
Vyö-tärö.

En usko horoskooppeihin tai vaakaan, 
katson peiliin.


      vaa'ALLA


~

                                                                                                                                 

runo: Z.Topelius
piirros: Rudolf Koivu


Kirpputorilöytö.2 kommenttia:

 1. Kiitos vaakatietoudesta ja taitoudesta :)

  Näitä sun juttuja on niin kiva seurata fb:ssä ja nyt täälläkin. Oikein aina odotan, että mitäköhän uutta tänään on keksitty!

  T:Vaaka

  VastaaPoista
 2. Kiitos.
  Ihan sen verran korjaan, etten tänään ole kaikkea keksinyt - mulla on ollut 40 vuotta aikaa :)
  Kaikkein vaikeinta on säilyttää lapsenmieli, olla turhia miettimättä ja kyselemättä, jottei hiki näkyisi töissä ja tekemisen ilo välittyisi muillekin.

  VastaaPoista