omA KOPPA

omA KOPPA

Tupakkarullat
Tuu, tuu...Mistäs tiesit tänne tulla?

Olisi mukava kuulla, kaveriko vinkkasi?
Vai googletitko omaa päätä, koppaa ;)?

Yksi.Kaksi.Kolmas vaihe.Tai...Yksi kaksi.....ja kolmas vaihe.Tupakkirullatauko?
Ihaillaan vähän.


Ripustin rautalangalla.Ensimmäisen, toisen, kolmannen, 
neljännen, viidennen...Onneksi materiaalia saa helposti lisää ';)

~

Ensimmäinen osa 
poistokirja-askarteluja:32 kommenttia:

 1. Google kuvahausta tänne eksyin onnellisesti muutama kuukausi sitten. Siitä lähtien olen päivittäin käynyt ihailemassa ja inspiroitumassa. Tämä on paras blogi ikinä, missään, milloinkaan ja koskaan! Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mieltä edellisen mielipiteen kanssa!!!!
  Tämäkin aivan huippuhieno juttu!!!

  VastaaPoista
 3. Tää koukuttui googlen kautta myös jo aikoja sitten, eikä taaskaan tarvinnut pettyä. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Tämä on parasta mitä ikinä olen nähnyt.
  Olet vielä näin viitseliäs etkä kade yhtään, että laitat ideoitasi tänne meidän
  kaikkien ihailtaviksi ja kokeiltaviksi.
  Kiitos siitä Sinulle ja Hyvää Joulua!
  Raija

  VastaaPoista
 5. Kiitos vain kun laitat ideoitasi esille.. seuraan melkein päivittäin tekemisiäsi ja en enää muista mistä löydyit eka kerran.. Taasko menee kokeiluksi .. huippu hyvä idea.. Hyvää Joulun aikaa

  VastaaPoista
 6. Blogisi on ollut mun blogilistasuosikeissa varmaan melkein vuoden. En muista miten tänne ekaa ertaa päädyin, mutta sen jälkeen olen vieraillut säännöllisesti. Kiitos inspiraatiosta ja hyvää joulun aikaa!

  VastaaPoista
 7. Kauniita!!! Mikä liima pitää ne noin hyvin kasassa???

  VastaaPoista
 8. Googe heitti tänne joskus aiemmin, en muista mitä hain.
  Paljon on mukavaa ollut esillä:)

  VastaaPoista
 9. Jonkun toisen blogista, en kyllä muista mistä, kuukausi pari sitten ja sen jälkeen olen myös käynyt päivittäin katsomassa, miten loistavia ideoita ja toteutuksia pukkaa, Krista

  VastaaPoista
 10. Facebookin ryhmien kautta. Ihania ideoita :)
  Rauhaisaa Joulua ja idearikasta Uutta Vuotta !!!

  VastaaPoista
 11. Moi. En muista, mistä tänne alunperin löysin, mutta aika alusta saakka olen tainnut sun kopan aikaansaannoksia seurailla täällä blogistaniassa. Sun koppahan on siis ihan parhautta ever!!! Mua jäi kanssa toi liima kiinnostamaan. Eihän se ole sitä miltä näyttää...eihän? ;D

  VastaaPoista
 12. Etsin ohjetta virkatulle joulukoristeelle, jonka löysin netistä aiemmin. En vain silloin ottanut talteen osoitetta enkä ohjetta ja sitten päädyinkin blogiisi ja näin virkatun lumihiutaleen ohjeen. Luin saman tien muitakin postauksiasi ja ai että sitä ilon ja innon määrää, mikä tarttui mukaan blogistasi!!

  Tämä blogi on hauskin, kaunein, rohkein ja innostavin mitä olen koskaan lukenut! Valokuvasi (ja kuvaajan valokuvat) ja etenkin kuvatekstit ovat mahtavia! :) Huumorilla saa aikaan vaikka mitä, yhdistää sitä sitten valokuvaukseen, äidinkieleen tai käsitöihin (nämä kaikki ovat sydäntäni lähellä). Ihanaa, että tuot huumoria lisää tähän tiukkapipoiseen maailmaan (voi kun itsekin muistaisin käyttää sitä elämässäni enemmän), blogistasi saa niin paljon voimaa!

  Ihailen tapaasi tehdä, toteutuksesi on niin ennakkoluulotonta! Olen aina luullut, ettei virkkausta (tai neulomista) voi tehdä ilman ohjetta (siis valmista ohjettahan monet soveltavat) eikä varsinkaan vain katsomalla mallia. Eikä lankoja voi valita vain fiiliksen tai värin mukaan, vaan käyttötarkoituksen. Kiitos, että oikaisit tämän väärän luulon! :) Ehkä minäkin vihdoin uskallan aloittaa villapaidan neulomisen (kouluvuosien käsityötuntien jälkeen olen nyt innostunut neulomaan ja jotain pientä olen saanut aikaankin, mutta uskallus isompaan työhön uupuu virheiden tekemisen pelossa)...

  Hyvää joulua!

  Ps. Sain viisi sakaraa ensimmäiseen lumihiutaleeseeni! :)

  VastaaPoista
 13. ja taas kerran pisteet kotiin... <3

  VastaaPoista
 14. Minà muistan hyvin, ettà etsin ohjetta virkattuun mekkoon Googlen avulla joskun noin vuosi sitten, siità làhtien olen blogiasi seurannut melkein joka pàivà. Ja en ainakaan ole pitkàstynyt, vaikka mekko on vielà virkkaamatta!

  VastaaPoista
 15. Googlen kuvahaun kautta eksyin sivuillesi keväällä. Siitä saakka olen blogiasia lukenut. Sinulla on ihania ideoita ja tekstisi ovat hyviä. Kaunis kiitos ihanasta blogistasi.

  VastaaPoista
 16. Harmaata arkea-blogin kautta,n.pari kk sitten ja sen jälkeen lähes päivittäin käyn kurkkaamassa. Ihanaa huumoria ja mahtavaa tekemisen energiaa!! Jouluja! :) toivottaa Hilu

  VastaaPoista
 17. Tuu tuu tulin tänne ensimmäistä kertaa vahingossa jonkun googlehaun kautta kauan sitten ja siitä lähtien olen ollut riippuvainen tästä ihanasta, luovasta kopasta.

  VastaaPoista
 18. Löysin tämän inspiroivan ja hauskan blogin Kiertoidean linkkilistan kautta. Kiertoideaan päädyin Jokkemaasta, ja Jokkemaahan kaverin v/linkistä.

  VastaaPoista
 19. Voi herranjestas tätä kommenttien määrää! KIITOS vastauksista - ja kannustavasta palautteesta.

  VastaaPoista
 20. KIITOS sinulle,jos olisit mies ,vois sanoa että sinussa on munaa ,KIITOS! ;)

  VastaaPoista
 21. ideoita, innostusta, luovuutta, oivalluksia, upeita töitä ja kivoja kokeiluja. huomaan melkeinpä päivittäin eksyväni tänne.

  VastaaPoista
 22. Virkkausohjetta etsiessä löytyi tämä blogi. Jäin koukkuun heti. :)

  VastaaPoista
 23. facebookin kautta löysin tämän blogin, jaheti ihastuin. Vihjannut olen muutamalle kaverille :-)

  VastaaPoista
 24. Aivan ihania nämä!! Pakko kokeilla, kun aloitankin kohta jo ensi joulun valmistelun....Hyvää ja rauhallista Joulun jatkoa teille!

  VastaaPoista
 25. Etsiskelin virkkausohjetta ja jäin koukkuun. Hienoja ohjeita ja hyvin toteutettuina. Kiva kun joku tekee muutakin kuin sellaisia "perus-täti" käsitöitä. Ei voi sanoa muuta kuin WAU!

  VastaaPoista
 26. ...mistäs tiesin tänne tulla... En sitä enää muista, sen verran pitkään olen sivuillasi vieraillut! Ehkä jonkun toisen blogin kautta. Hienoa, että jaat töitäsi näin ja aina runsaiden kuvien kera! Kiitos! T:Anne F

  VastaaPoista
 27. Siitäs tiesin tänne tulla, kun facebookissa pölähdit häät sivuston kautta seinälleni! :) Hauska idea!

  VastaaPoista
 28. Kiitos ideasta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=568469633172964&set=a.471459506207311.111622.100000297981637&type=1&theater

  VastaaPoista
 29. Blogilistan kautta tänne löysin ja voin sanoa, että on paras löytö piiiitkäään aikaan! Kirjastossa ittekseni oon kikatellu jo pari tuntia ja muutama pitkä katse on tähän suuntaan tullu.. :D Mutta jospa vaikka nauruni piristäis jonkun toisenkin päivää :) Kiitos idearikkaudestas ja pulppuilevasta blogista!

  VastaaPoista