omA KOPPA

omA KOPPA

Sateenvarjo
Taas sataa.Ei haittaa.Spraymaalilla virkattu, 
kuten tämäkin:Oletteko nähneet näitä jo katukuvassa?


11 kommenttia:

 1. Oh wow! En ole nähnyt mutta ai-van mahtava!

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Toi on kyll hieno, tuo sinun sateenvarjos!! Virkatakin pitäis kun en mielestäni pois saa sinun mekkoasi joka oli ensin kaulahuivi, mutta tulikin sitten mekko.....vai onko sinulla molemmat?! No joka tapauksessa tuohon ko.Purolankaan sopii niin hyvin se sinun virkkausmallisi että pitänee yrittää sitä. Neuleessa se on vähän liian höttöä ja nyppyyntyy helposti, mutta huovutuksessa se on hyvää matskua. Siksakkia kokeilen kun tulee fiilis :-)

  VastaaPoista
 3. Voihan vau, on upea!

  VastaaPoista
 4. millasita tuon spraymaalin pitää olla? Ajattelin että jos piristäis omaa tylsän mustaa sateenvarjoa jollain kivalla värillä, pitsiliinoja kun täällä tuntuu riittävän... ;)

  VastaaPoista
 5. En oo minäkään nähnyt, mutta teen kyllä jossain vaiheessa tuollaisen, kunhan jossain törmään sopiviin pitsiliinoihin ja tulen ostaneeksi sateenvarjon. Yleensä minulla on ollut tapana vaan juosta tai kastua.

  VastaaPoista
 6. Spraymaalitiedusteluihin olen tainnut vastata jo kymmenen kertaa, että IHAN MITÄ VAAN.
  Maali ei lähde itkemälläkään pois siitä mihin sen on suhauttanut - ja sen näkee kaupunkien katukuvastakin ;)

  VastaaPoista
 7. Mulla ei oo kokemusta spraymaaleista - VIELÄ :D Ihan toivoo sadekelejä (sanoo hän ja kuuntelee peltikaton ropinaa...)

  VastaaPoista
 8. AIVAN ihana idea <3 nyt siis ostaan sateenvarjo ja spraymaaleja! täällä Espanjassa joskus tarvitsee myös aurinkovarjoa eikä samanlaista varmaankaan vastaan tule ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota mä odotan, päivänvarjovillitystä...leviäää varmaan markiiseihin ja muihin päivänpoltteesta kärsineisiin pihakalusteisiin. Pitsiliinasprayterassia (ja kesää) odotellessa :)

   Poista
 9. Kiitos kivasta ideasta! Isommat likat askartelukerhossa syksyllä varmaan innostuvat!

  VastaaPoista