omA KOPPA

omA KOPPA

Miestä kotiin odotellessa
Hän piirsi luonnoksen.Aloin heti virkata sitä.Mulla on viikko aikaa...
Seuraavana päivänä,
 sovittelujen jälkeen...
...lyhensin takin helmaa.6 kommenttia:

 1. Saat kaiken näyttämään siltä kuin väsäisit tuosta noin ihan mitä mieleen juolahtaa. Hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Aloittaminen oli helppoa.
  Työn edetessä olisi ollut mukavampaa sovittaa välillä tekelettä, eikä muistella ulkoa miehen mittoja ;)

  Oma hankaluutensa oli matskujen löytäminen. Olisin halunnut takkiin 90cm pitkän vetoketjun, vaan en löytänyt, joten muokkasin (purin)sitä lyhyemmäksi.

  En kuvittelekaan, että mikään käsityö olisi 'helppo' tai valmistuisi ilman pähkäilyjä tai muokkauksia, varsinkin kun teen 'omilla ohjeilla' uniikkeja juttuja. Ei mulle pelkkä koukun aivottomana heiluttelu riittäisikään ;)

  VastaaPoista
 3. Wautsi :) hieno takki ja sopii Söderille kuin nenä päähän :) Ootsää kyllä mainio väsäämään "omasta päästä" kaikkea! JA näyttää todellakin siltä, että ne syntyvät käden käänteessä. multa menis ikä ja terveys takkia virkatessa!


  tässä pari viikkoa sitten kävin HEsassa ja katsomassa Ruttopuistossa niitä ihania puita, kävelin siinä sitten sinne päin ja hokasin asfaltissa sinisen maaliläntin, ja alkoi naurattamaan että tuon olen nähnyt sun blogissa, nostin katsetta ja ovessa luki sininen verstas, mutta ikimaailmassa en olis hokannut sitä siitä tekstistä vaan just siitä maalista kadussa :)

  VastaaPoista
 4. Kurkkasin pikaisesti taas tänne - ja nyt tunti ja minuutteja myöhemmin en malta vieläkään lopettaa ideoiden ihastelua :D

  VastaaPoista
 5. Voi että mikä ihana uusi blogilöytö!
  Tämäkin on ihan mahtava!


  montakohan kertaa joudun arpomaan tuon sanavahvistuksen, olen nyt viisi kertaa koittanut...

  VastaaPoista