omA KOPPA

omA KOPPA

perhostortut




Vaihtoehto tähtitortulle.


Perhostorttu ;)


Taikinan tulee olla vielä 
uuniin laitettaessa kylmää, 
jotta tortuista tulee pulleita.


Muotti Indiskasta.


Luumumarmeladia.


Muheva hilloviiva.


Perhostortut kaipaavat munaa.


Munaa pitää vatkata niin kauan, 
ettei se enää viru, 
sanoi televisiokokkikin.


Perhostortut voidellaan munalla 
juuri ennen uuniin laittoa...




...kunnolla.




225 astetta, 10-12 minuuttia.


Maista herkkua.



Perhostorttuja pitää jakaa,
sillä jouluhan on antamisen ja saamisen aikaa ;)

~

Näitä voi myös tehdä
juustotäytteisenä ';D

4 kommenttia:

  1. Tästä löytyy tortun syvin olemus, mitään unohtamatta.
    Oikein upeaa aikuiseen makuun, hyvän näköisiä perhostorttuja.

    Kyllä nämä sinun postaukset ovat täyttä taidetta, ilo lukea ja katsella

    VastaaPoista
  2. Löytyihän täältä yksi kaksimielisten juttujen ystäväkin ;D

    Kehtaanko vielä kuitata juttuun sopivaan kliseiseen, kuluneeseen tyylin, että työhän on aina tekijänsä näköinen ;D ';D

    Ehkä jotain asiallisempaa seuraavalla kerralla, joo, mä rauhoitun nyt... ;)

    VastaaPoista
  3. no just, onneksi en ollut ainoa jolle kuvaa katsoessa tuli joku kaksimielisyys mieleen :)

    kivoja torttuja ja varmaan hyviäkin, mutta tuolla mallilla ei ehkä kantsi ihan kaikille sukulaistädeille leipoa :)

    tää sun blogi on kyl ihana, pitää kurkkia et mitä milloinkin oot keksinyt :)

    VastaaPoista