omA KOPPA

omA KOPPA

o,O,o,O,o, o ja OOn mullakin hetkiä, 
kun ei tule uusia ideoita.Kuvaan turhautuneena itseäni 
heijastavilta pinnoilta.Virittelen outoja sisustusratkaisuja.Ja virkkaan ympyrää :DYmpyröitä.Palloja.Lattiatyynyn sisällä on paperisilppua.Arkaluontoista täytettä siis ;)Onneksi keksin O:n uudestaan.Mulla on aina tekemistä, jos ei ole ideoita ';/Ei tule makoiltua sohvalla turhanpanttina.
Tein tilaa sohvalle... ;)
6 kommenttia:

 1. On se hyvä ettei virkkuukoukun tarvitse olla jouten :)

  VastaaPoista
 2. Koppajuttuja on tääkin harrastanut viikonloppuna, kädessä ollut siis puolukkakoppa ja sienikoppa. RUOKAA! Ihan oikeesti ruokaa vaan, ja pyöreitä....kurpitsoja ja puolukoita ja niitä sieniä ja eilen illalla järven yllä kuu joka kurkki sisään saunan ikkunasta. Ei ole kerinnyt virkkaamaan eikä maalaamaan eikä askartelemaan.
  Puolukoista sitten talvella lapsille ruokaa jne....kerkeiskö sitten joskus askartelemaankin, toivottavasti.
  kiitos innoituksesta, sain itseni viimein taas uudelleen savihommiin, meni monta vuotta välissä, että hoitelin vain tätä lasten sopeutumista tänne uusille asujaimistoille jne...nyt alkoi savihommatkin uudelleen. Oli se ihanaa jo se eka tunti.
  Harmi ettei törmätty siellä Pärnussa! Olis ollut hauskaa huutaa kadun toiselle puolelle että HEIIII KOPPA EIKU VSM EIKU VMS EIKU OMAKOPPAAAA!

  VastaaPoista
 3. On ihan sama, mitä käsillään tekee ja koppaansa kerää, kunhan saa TUNTUMAN työhön. Koneella istuessa sitä ei tule. Vai mistä se hyvä olo tulee, kun raapaisee puolukanvarvusta tai taittaa sieneltä lakin?

  Minäkin harmittelin, kun ei tavattu. Olis ollut mukavaa käydä kahvilla vaikka Ruut Huimerindan kahvilassa. Olisitko muuten tunnistanut minut Pärnussa kadulta, jos mulla ei olisi ollut virkkaamaani bonchoa päällä!? Ehkä me istuimmekin samaan aikaan Piccadillyssä ;)

  VastaaPoista
 4. Käyttökelpoinen idea nuo istumatyynyt!:) Ja sitä paperisilppuakin tulee..
  Laitoitko tyynyihin vetoketjua? Ai niin mutta villahan peseytyy tuulettamalla, jos ovat siis villaisia tyynyjä?

  t.Paula

  VastaaPoista
 5. Isommissa tyynyissä on vetoketjut. Paperisilppu on erillisen tyynyn sisällä ja päällys on virkattua villaa, vetoketjun kanssa.
  Usein ompelen tyynyjen päällykset kiinni, raksin auki vaaksan mitan, kun päälliset menevät pesuun ja ompelen taas ne pesun jälkeen kiinni.

  VastaaPoista