omA KOPPA

omA KOPPA

NOJATUOLI
Nyljin nojatuolin.


Voi raukka, 
nyt se on ihan orvaskedellä.Mistäköhän tuo mustelmakin on tullut?
Ja raapimajäljet!?Suoristelin palaset.Merkkasin ne.Tein leikkuusuunnitelman.Ompelin.Nyt nojatuoli on 
toipumassa operaatiosta.


Pallokaverit ovat käyneet moikkailemassa toipilasta.Operaatio onnistui, eikä komplikaatioitakaan tullut.5 kommenttia:

 1. Hienosti tehty! Ja on kyllä niin paljon upeampi nyt valkoisena kuin ennen punaisena :) Aivan ihana tuo "rahi" ja nuo tyyny ja pallot. Todella kauniit harmaan sävyt, etenkin rahissa ihan täydelliset. Mistä matto on? Ja kuinka suuri se on? Vai kokolattiamatto...? Viimeinen kuva kutsuu mua tuonne kisun viereen nauttimaan valoisan kauniin seesteisestä ympäristöstä. IHANA <3

  VastaaPoista
 2. Ei tuo nyt mikään mestaritaidonnäyte verhoilusta ole, mutta ihan käyttökelpoinen. Valkoisessa näkyy kaikki rypyt, kuvissa eritoten.

  Tein uuden kodin rakentelun itselleni helpoksi. Menin Ikeaan, ostin kaiken tarvittavan, mm. sohvan ja maton - ja tilasin kotiinkuljetuksen.

  VastaaPoista
 3. Vielä, ostin kaveriltani tuolit punaisena ja verhoilin ne aikoinaan harmaiksi - ja nyt valkoiseksi, ainakin yhden niistä.
  Toisia vielä mietin. Jos tekisin niistä väriskaalan, vai oliko se värittömyysskaala,
  mitä mä käytin ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno lopputulos! Millä sait niitit irroitettua? Kuinka paljon kangasta meni yhteensä? Itselläni on samanmoinen tuoli, jonka ajattelin uudistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS. Lattapääruuvarin ja vasaran avulla sain niitit pois. Kangasta meni 2,5m/tuoli. Mulla on näitä useampi ja verhoilen niitä säännöllisesti...koska mulla on myös kissa ;)

   Poista