omA KOPPA

omA KOPPA

Kukkaympyrät


  
Kotka.Sapokka.Syksy. Ruska.Kävelin rauhassa puiston ympäri.Mitä tuli mieleen?Työkaverini Pirjo.Jatkoin värikästä kävelyä..Pysähdyin. Bella.


Donja.Tatjaana.Taika.

Maija.
Sunna.


Jami.Joni.


Laura.
Milla.
 

Jemina.Mietin mä vähän itseänikin.                                   Elämänpolkua.Yhdessä olemista ja tekemistä.Näkyväksi tulemista ja onnistumista.

Pahoittelen, 
muistilappuprintti on väärinpäin kädessä.


 Kiitos kaikille 
Rotondoille ja Sartorioille
antoisista matkaeväistä.
Virpi.


8 kommenttia:

 1. Ihanat maisemat ja ihanat kukkaympyrät :) Onko niihin ohje jossakin? Olisko malli, jota 15 vuotta virkkaamaton voisi kokeilla...

  VastaaPoista
 2. Minäkin humalluin tänään ruskasta niin, että siivosin helmilaatikoitani. Jäi vähän kesken, mutta jatketaan huomenna --- öö hups, siis tänään vähän myöhemmin --- ihania kukkia muuten ... olenkin unohtanut nuo ihan kokonaan sen jälkeen kun osallistuin mummojen kanssa pannulappumaratooniin ....

  VastaaPoista
 3. Upeet värit kuvissa ja hauskat kuvat muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ihan "tarina"!
  Ja erikoiskiitos kun visiteerasit tuon Sapokan ja vielä noin ihastuttavalla tavalla. Olen lapsuuteni viipottanut tuolla Sapokassa, mutta nyt jo vuosia ollut muualla, enkä tänäkään kesänä saanut tilaisuutta käydä Kotkassa.
  Otin tämän sinulta vähän varkain kuin specialpalveluna minulle, hih! (en ole missään rekisteröityneenä, että nimettömä minä, "kotkan horsma")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Virpi! :) Olipas ihana tuo viimeinen kuva, aivan mahtava, maalauksellinen tausta veden päällä, kerrassaan ihana! <3

   Poista
 5. Ihanaa, että noin visuaalinen ihminen haluaa jakaa meidän tavallisten kuolevaisten kanssa ideansa. Kiitos, nautin taas kerran! :)

  VastaaPoista