ENCORELempiväri. Karnaluksista ostin.Kokeilin.Virkkasin sittenkin.Seiskan koukulla.Kuten tämänkin.


Lanka loppui...Isoveli auttoi.Hupun puolikas.Ompelin käsin.Reunustin pylväillä.

Virkkasin ketjutikkiä 
etukaistaleiden molemmille puolille
ennen vetoketjun ompelua.Sik sak.
Taskut ja helma 
meni kiinteillä silmukoilla.
KIITOS viime viesteistä, 
kommenteista ja kannustavista sanoista!

Haluan oikaista pari asiaa:
INTO ei ole kadonnut minulta mihinkään. 
Virkkasinhan ennen bloggaamistakin, 
ja niin teen nytkin, en vain julkisesti.

Vastoinkäymisiä?!
Niitähän on joka päivä, se on ELÄMÄÄ.
Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut.

Itse asiassa toivon, että tapahtuisi ;)


VMS

16 kommenttia:

 1. siis upee on kyllä taasen kerran tuo..

  VastaaPoista
 2. Oikein antoisia aikoja sulle, on ollut suuri ilo seurata tekemisiäsi ja intoakin niistä olen saanut....

  VastaaPoista
 3. Tämän blogin lukemisen myötä olen jälleen vuosien jälkeen kaivanut itsekin koukut esiin ja suunnistanut lankakauppaan! Kiitos innostamisesta ja mukavia koukutushetkiä :) Toivottavasti saamme nauttia hienosti kuvitetuista tarinoista vielä tulevaisuudessakin :)

  VastaaPoista
 4. En kovin usein kommentoi,nautiskelen vaan,itsekkäästi.En liene ainut jota sun blogi on inspiroinut ja antanut rohkeutta kokeilla omia juttuja. Toivottavasti jätät blogin auki kuitenkin,sais käydä kahtelemassa :) MUTTA pirskatin kurjaa jos blogisi loppuu tähän :(

  VastaaPoista
 5. :D Mää tykkään toistaiseksi tästä sun tauosta ;) Et sää kauan malttanu poissa pysyä :D

  VastaaPoista
 6. En ole tainnut kommentoida aikoihin yhtään mitään, mutta jokaisen tekstisi olen lukenut ja ihaillut kuvat moneen kertaan. Mulla on meneillään yksi pitkään mielessä muhinut projekti, jonka innoittaja olet sinä.

  Pidä puikot ja koukut tanassa! Toivottavasti löydän sut vielä täältä. :)

  VastaaPoista
 7. Löysin tämän blogin vasta vähän ennen Hesarin haastattelua ja tämä koukutti minut täysin. Pää on täynnä toteutusideoita ja virkkuukoukku käy joka ilta. Harmi, että työ ja arkirutiinit vievät suuren osan päivästä. Voisin käyttää senkin ajan paremmin virkkaillen.

  Ihailen suunnattomasti luovuuttasi ja taitojasi. Täällä riittää ideoita ja innoitusta pitkäksi aikaa, mutta palaathan vielä takaisin!

  VastaaPoista
 8. Lainkaan en olisi toivonut sinun lopettavan tätä blogia! Oikeasti harrrmittaa ihan hirvittävästi. Olen seurannut sitä pitkään ja innostunut milloin mistäkin itsekin, kokeillut perässä, varioinut, lähtenyt leikkimään, liikuttunut, nauranut vedet silmissä.

  Nyt pähkäilen, että väetäydyt valmistelemaan kirjamateriaalia, mitenkään muuten en tätä yht'äkkistä taukoa voi ymmärtää. En mitenkään.

  Siispä kirjaa silmällä pitäen.

  M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun 'vetäytyminen' näkyy FB-ryhmässä SININEN VERSTAS - ihan joka arkipäivä ';D

   Ei tässä paljon kirjoja ehdi/jaksa kirjoittelemaan...

   Yht'äkkinen tauko, 850:n postauksen jälkeen - on siinä ymmärtämistä ;)!?

   Kertokaa sit, kun kaikki on virkattu ;)

   Poista
 9. Iiiiihana toi viininpunainen takki!!!! :)

  VastaaPoista
 10. Voi hyvänen aika. Virkattu mekkoni/mekkosi on ylälantiolla asti vasta menossa (lanka loppui), mutta jo on pakko päästä aloittamaan tätäkin. VMS-kopioita alkaa kulkea pitkin Suomen maata pikkuhiljaa. Ei vaan, ei ne ikinä samalta näytä. Inspiraattorini olet kuitenkin ollut jo tovin ja toivottavasti olet jatkossakin. Nautinnollista lomaa!

  VastaaPoista
 11. Blogisi on ollut ihana, hurmaava, koukuttava, ajatuksia avartava - vaikka mitä! Yritän nähdä tauossasi positiivisen puolen: vihdoinkin on aikaa lukea kaikki postauksesi alusta alkaen. Koska tännehän omAkoppa-addikti suunnistaa joka päivä... Toivossa eläen, paluutasi odotellen ISO KIITOS tähänastisesta!
  - Elina

  VastaaPoista
 12. Kiitän vielä tässä kohdassa erityisesti. Tulet sitten takaisin tai et, olet blogisi kanssa jättänyt unohtumattoman muistijäljen sekä minuun että arkeeni. En koskaan jaksanut innostua virkkamisesta, sillä en jaksanut lukea loputtoman pitkiä ohjeita. Tämän blogin ja tapasi tehdä kautta minulle on avautunut uusi maailma - minä voin ja osaan (joskus huonommin ja joskus paremmin) tehdä inspiraation, kokeile ja mokaa tai kokeile ja onnistu - kautta käsitöitä! Ilman tätä moni iltani olisi aivan erilainen, ilman tätä moni pienempi tai isompi juttu olisi jumahtanut paikalleen siksi etten olisi uskaltanut lähteä tekemään.

  Nyt teen, meni syteen tai saveen. Ja kerta kerralta niistä tulee parempia ja kätettävämpiä! Suuri on ollut iloni ja riemuni kun olen tämänkin tavan löytänyt.

  Siis iso KIITOS!

  VastaaPoista