omA KOPPA

omA KOPPA

sydänkupu




Postailen keramiikka-asioita
sitä mukaa kun uuni niitä polttaa.






Tuputin alilasitevärin raakapoltettuun lautaseen.



Pyyhin ylimääräisen värin suurpiirteisesti pois
kostealla sienellä.


Nimmarit - ja katin myös ;)



Lasite vielä ja uuniin, 1260 astetta.




Teen aika rouheaa jälkeä, myös savesta ;D







Kymen Sanomista napattu
aamiaistomaattiresepti:

Pudota tomaatin pohjalle
juustoraastetta ja basilikasilppua.
Riko tomaatin sisälle kananmuna.
Ripottele päälle suolaa ja pippuria.
Paista ja pilko pekoni kaiken päälle.
Hatut päähän ja uuniin,
ei keramiikkauuniin,
200 astetta ja 15 min riittää ;)





Ai niin, katti kans!



Syököön hän heinät ;D


4 kommenttia:

  1. Hei, ihana seurata kättesi jälkiä, aivan upeaa!

    VastaaPoista
  2. Jälleen kerran, kumarrus. Nää sun keramiikkatyöt on ihania. Niinkun kaikki muukin sulla tuntuu olevan. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, KIITOS :)

    Tämä sydänkupu ei kuulu mun ihan lemppareihin...ne ovat vasta tulossa. Toivottavasti säilyvät ehjinä ;)

    VastaaPoista
  4. Minä pidän todella paljon tuosta rouheasta tyylistäsi. Tomaattiohje kuulosti kans hyvältä, pitää laittaa kokeiluun! :)

    VastaaPoista